< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Barbara Ulčar
- Disciplines:Fermentatie, Microbiologie niet elders geclassificeerd
Affiliaties
- Vakgroep Biotechnologie (Departement)
Lid
Vanaf1 apr 2019 → Heden
Projecten
1 - 1 of 1
- Fermentatieve granules in bio-productie: van mechanismen voor biofilmvorming tot toepassing op echt afvalwaterVanaf1 nov 2020 → HedenFinanciering: FWO Strategische Onderzoeksbeurs
Publicaties
1 - 5 van 5
- Why do lactic acid bacteria thrive in chain elongation microbiomes?(2024)
Auteurs: Barbara Ulčar, Alberte Regueira López, Maja Podojsteršek, Nico Boon, Ramon Ganigué
- The nutritional composition and cell size of microbial biomass for food applications are defined by the growth conditions(2023)
Auteurs: Myrsini Sakarika, Frederiek-Maarten Kerckhof, Lotte Van Peteghem, Alexandra Pinto Martins Pereira, Tim Van Den Bossche, Robbin Bouwmeester, Ralf Gabriels, Delphi Van Haver, Barbara Ulčar, Lennart Martens, et al.
- High-rate conversion of lactic acid-rich streams to caproic acid in a fermentative granular system(2022)
Auteurs: Quinten Mariën, Barbara Ulčar, Jesper Verleyen, Benjamin Vanthuyne, Ramon Ganigué
- Nutritional and operational requirements to apply granular biofilms for lactic acid-mediated chain elongation(2021)
Auteurs: Ramon Ganigué, Quinten Mariën, Barbara Ulčar, Eline Hendriks, Benjamin Vanthuyne, Korneel Rabaey, Jose Carvajal Arroyo, Pieter Candry
Aantal pagina's: 1 - Ethanol:propionate ratio drives product selectivity in odd-chain elongation with Clostridium kluyveri and mixed communities(2020)
Auteurs: Pieter Candry, Barbara Ulčar, Camille Petrognani, Korneel Rabaey, Ramon Ganigué