< Terug naar vorige pagina

Onderzoeker

Narendraprasad Reddy Bheemireddy

  • Onderzoeksexpertise:Mijn belangrijkste onderzoeksinteresses zijn 1. Methodologie-ontwikkeling met metaalvrij / overgang Metaalgekatalyseerde reacties voor voor organische synthese en geneesmiddelenontdekking 2. Totale synthese 3. Reacties met hernieuwbare voedermiddelen Als synthetische organische chemicus ben ik goed getraind in alle elementaire analytische technieken, waaronder de continue stroomhydrogenering [H-Cube] Combi-flash, HPLC voor de zuivering en LC-MS, NMR [1D, 2D] voor de gegevensanalyse. Ik heb veel ervaring met het trainen van studenten en junior collega's in hun korte- en langetermijnprojecten in ons laboratorium, die verder werden erkend als hun proefschrift werkt. Bovendien hebben we, in onze veel vriendelijke en hoge academische omgeving in ons laboratorium, verschillende groepsdiscussies gehouden, evenals literatuurbesprekingen die mij en mijn collega's hebben geholpen met duidelijk omschreven doelstellingen door mijn doctoraatswerk.
  • Trefwoorden:CHEMISCHE INDUSTRIE, CHEMISCHE SYNTHESE, CHEMISCHE REACTIES, Scheikunde
  • Disciplines:Organische chemische synthese, Katalyse, Organische groene chemie
  • Onderzoekstechnieken:Mijn interessegebied omvat alle organische en organische chemie, vooral op het gebied van de totale synthese van sommige natuurlijke producten met behulp van moderne synthetische technieken. Ik ben zeer geïnteresseerd en wil graag onderzoek doen op het gebied van synthetische organische chemie. Ik heb deze interesse ontwikkeld door verschillende tijdschriften te bestuderen tijdens mijn afstudeeronderzoek en ook door te luisteren naar lezingen die door verschillende professoren en wetenschappers op de afdeling zijn gegeven. Goede grondbeginselen in de organische chemie maakt mij meer potentiële aanvrager om organische chemie te onderwijzen.
  • Gebruikers van onderzoeksexpertise:Betekenisvol onderzoek is het resultaat van coördinatie tussen uitstekende infrastructuur, individuele drive, een "onderzoekscultuur" en een vooraanstaande faculteit en het is hier dat een instelling belangrijk wordt. Ik weet zeker dat elke chemische of farmaceutische onderzoeksinstelling mij de beste kans zou geven om mijn talenten te ontwikkelen en mijn ideeën vruchtbaar te kanaliseren. Vandaar dat de eerste stap in de richting van het realiseren van mijn doelstelling is om een positie te verwerven in mijn specifieke interessegebied. Vanaf dat punt zou ik graag een carrière in onderzoek willen voortzetten, die tegemoet zou komen aan de specifieke behoeften van de industrie en de samenleving als geheel.