< Terug naar vorige pagina

Onderzoeker

Michael Peeters

  • Onderzoeksexpertise:Onderzoek, zowel fundamenteel als toegepast, in het domein van telecommunicatie met een focus op bekabelde en draadloze toegang. Dit omvat systeemonderzoek, modellering en experimentele benaderingen. Specifieke subdomeinen zijn mmWave en THz, applicaties voor 5G en daarna.
  • Trefwoorden:CONNECTIVITEIT, CELLULAIR, TELECOMMUNICATIE, DRAADLOOS, Informatica
  • Disciplines:Lasers en kwantumelektronica, Fotonica, opto-elektronica en optische communicatie, Draadloze communicatie- en positioneringssystemen, Breedband en moderne technologieën, Datacommunicatie, Microgolf- en millimetergolftechnologie, Draadloze communicatie, Microgolven, millimetergolven en THz-componenten en -circuits en -systemen
  • Onderzoekstechnieken:Onderzoek, zowel fundamenteel als toegepast, in het domein van telecommunicatie met een focus op bekabelde en draadloze toegang. Dit omvat systeemonderzoek, modellering en experimentele benaderingen. Specifieke subdomeinen zijn mmWave en THz, buiten 5G-applicaties.
  • Gebruikers van onderzoeksexpertise:Telecommunicatiebedrijven, halfgeleiderbedrijven, systeemintegratoren, apparaatfabrikanten, fablessen en gieterijen en alle partijen die kennis nodig hebben over de toepassing van vooral draadloze technologieën.