< Terug naar vorige pagina

Project

Cacao: Exploitatie van het volledige potentieel van cacao grondstoffen door nieuwe verwerkingstechnieken

REVICO streeft naar de ontwikkeling van innovatieve fermentatie en downstream verwerkingsmethodes met als doel een duurzaam en optimaal gebruik van de verschillende componenten van de cacaoboon en alle daaraan gerelateerde toepassingen; hierbij gaat bijzonder aandacht uit naar smaak- en gezondheidsbevorderende componenten.
Datum:1 sep 2017 →  31 aug 2021
Trefwoorden:VOEDINGSONDERZOEK, VOEDINGSSUPPLEMENT
Disciplines:Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Ontdekking en evaluatie van biomarkers, Ontdekking en evaluatie van geneesmiddelen, Medicinale producten, Farmaceutica, Farmacognosie en fytochemie, Farmacologie, Farmacotherapie, Toxicologie en toxinologie, Andere farmaceutische wetenschappen, Productie van landbouwdieren, Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie
Project type:Samenwerkingsproject