< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Dorrit Wouters
- Trefwoorden:Toegepaste biologische wetenschappen
- Disciplines:Humane wetenschappen en de kunsten
Affiliaties
- Industriƫle Microbiologie (Onderzoeksgroep)
Lid
Vanaf1 okt 2008 → 31 dec 2012 - Toegepaste Biologische Wetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2008 → 31 dec 2012
Projecten
1 - 1 of 1
- Soortdiversiteit, populatiedynamica en metabolietanalyse van melkzuurbacteriĆ«n betrokken bij de fermentatie van groenten.Vanaf1 jan 2009 → 31 dec 2012Financiering: IWT persoonsgebonden financ. - specialisatiebeurzen
Publicaties
1 - 6 van 6
- Applicability of Lactobacillus plantarum IMDO 788 as a starter culture to control vegetable fermentations(2013)
Auteurs: Dorrit Wouters, Silvia Grosu-Tudor, Medana Zamfir
Pagina's: 3352-3361 - Application and validation of autochthonous lactic acid bacteria starter cultures for controlled leek fermentations and their influence on the antioxidant properties of leek(2013)
Auteurs: Dorrit Wouters, N. Bernaert, Nina Anno, B. Van Droogenbroeck, M. De Loose, Erik Van Bockstaele
Pagina's: 121-133 - Antioxidant changes of leek (Allium ampeloprasum var. porrum) during spontaneous fermentation of the white shaft and green leaves(2013)
Auteurs: N. Bernaert, Dorrit Wouters, Domien De Paepe, H. De Clercq, Erik Van Bockstaele, Marc De Loose, B. Van Droogenbroeck
Pagina's: 2146-2153 - Species diversity, community dynamics, and metabolite kinetics of spontaneous leek fermentations.(2013)
Auteurs: Dorrit Wouters, N. Bernaert, Wim Conjaerts, B. Van Droogenbroeck, M. De Loose
Pagina's: 185 - Bacterial community dynamics, lactic acid bacteria species diversity and metabolite kinetics of traditional Romanian vegetable fermentations.(2013)
Auteurs: Dorrit Wouters, Silvia Grosu-Tudor, Medana Zamfir
Pagina's: 749-760 - The arginine deiminase pathway of Lactobacillus fermentum IMDO 130101 responds to growth under stress conditions of both temperature and salt(2009)
Auteurs: Gino Vrancken, Tom Rimaux, Dorrit Wouters
Pagina's: 720-727