< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Louise Vermote
- Trefwoorden:Toegepaste biologische wetenschappen
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie niet elders geclassificeerd, Voedselgisting, Voedselmicrobiologie, Voedseltechnologie
Affiliaties
- Industriële Microbiologie (Onderzoeksgroep)
Lid
Vanaf1 jan 2017 → Heden - Faculteit van de Wetenschappen (Faculteit)
Lid
Vanaf20 dec 2016 → Heden - Toegepaste Biologische Wetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 mrt 2024 → Heden - Toegepaste Biologische Wetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2021 → 31 dec 2022 - Toegepaste Biologische Wetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf8 apr 2019 → 31 dec 2020 - Toegepaste Biologische Wetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2017 → 20 okt 2022 - Faculteit van de Wetenschappen (Faculteit)
Lid
Vanaf22 sep 2014 → 1 jul 2016
Publicaties
1 - 4 van 4
- Decarboxylase activity of the non-starter lactic acid bacterium Loigolactobacillus rennini gives crack defects in Gouda cheese through the production of γ-aminobutyric acid(2024)
Auteurs: Hannes Decadt, Louise Vermote, Cristian Díaz-Muñoz, Stefan Weckx, Luc De Vuyst
- New insights into the role of key microorganisms and wooden barrels during lambic beer fermentation and maturation(2023)
Auteurs: Louise Vermote, Jonas De Roos, Margo Cnockaert, Peter Vandamme, Stefan Weckx, Luc De Vuyst
Pagina's: 1-17 - Microbiomes Associated With the Surfaces of Northern Argentinian Fruits Show a Wide Species Diversity(2022)
Auteurs: Louise Vermote, Marko Verce, Fernanda Mozzi, Luc De Vuyst, Stefan Weckx
Pagina's: 1-18 - Amplicon and shotgun metagenomic sequencing indicates that microbial ecosystems present in cheese brines reflect environmental inoculation during the cheese production process(2018)
Auteurs: Louise Vermote, Marko Verce, Luc De Vuyst, Stefan Weckx
Pagina's: 44-53