< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Bao Nguyen Bao Viet
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → 26 sep 2021 - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf27 mei 2015 → 31 dec 2017
Publicaties
1 - 5 van 5
- Effect of milk fat concentration on fat crystallization of palm oil-based shortenings(2021)
Auteurs: Bao Nguyen Bao Viet, Sabine Danthine, Filip Van Bockstaele, Vinh Truong
Pagina's: 115 - 125 - The effect of cooling on crystallization and physico-chemical properties of puff pastry shortening made of palm oil and anhydrous milk fat blends(2020)
Auteurs: Bao Nguyen Bao Viet, Vinh Truong, Filip Van Bockstaele
- Fat crystallization of palm-based blends with anhydrous milk fat(2020)
Auteurs: Bao Nguyen Bao Viet
- Fat crystallization of blends of palm oil and anhydrous milk fat : a comparison between static and dynamic-crystallization(2020)
Auteurs: Bao Nguyen Bao Viet, Vinh Truong, Filip Van Bockstaele
- Granular crystals in palm oil based shortening/margarine : a review(2020)
Auteurs: Bao Nguyen Bao Viet, Vinh Truong, Filip Van Bockstaele
Pagina's: 1363 - 1372