< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Margot Vansteenland
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → 27 mei 2021 - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2014 → 31 dec 2017
Publicaties
1 - 3 van 3
- Development of photo-crosslinkable collagen hydrogel building blocks for vascular tissue engineering applications : a superior alternative to methacrylated gelatin?(2021)
Auteurs: Nele Pien, Daniele Pezzoli, Jasper Van Hoorick, Francesco Copes, Margot Vansteenland, Madalina Albu, Bruno De Meulenaer, Diego Mantovani, Sandra Van Vlierberghe, Peter Dubruel
- Method for beta-carotene extraction from processed baby foods as a model for plant-based fatty food products(2021)
Auteurs: Charlotte Grootaert, Margot Vansteenland, Angelique Vandemoortele
- Do current fortification and supplementation programs assure adequate intake of fat-soluble vitamins in Belgian infants, toddlers, pregnant women, and lactating women?(2018)
Auteurs: Isabelle Moyersoen, Carl Lachat, Koenraad Cuypers, Karin De Ridder, Jean Tafforeau, Stefanie Vandevijvere, Margot Vansteenland