< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Maarten Baele
- Disciplines:Levensmiddelenwetenschappen en (bio)technologie, Andere chemie, Voeding en dieetkunde, Productie van landbouwdieren
Affiliaties
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2018 → 26 sep 2021 - Vakgroep Toegepaste Materiaalwetenschappen (Departement)
Lid
Vanaf1 jan 2016 → 31 dec 2016 - Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit (Departement)
Lid
Vanaf1 okt 2015 → 31 dec 2017
Publicaties
1 - 5 van 5
- Applicability of oxygen scavengers for shelf life extension during illuminated storage of cured cooked meat products packaged under modified atmosphere in materials with high and low oxygen permeability(2021)
Auteurs: Maarten Baele, Frederic B. Leloup, Dimitri Adons, Roos Peeters, Frank Devlieghere
Pagina's: 161 - 173 - Selecting packaging material for dry food products by trade-off of sustainability and performance : a case study on cookies and milk powder(2021)
Auteurs: Maarten Baele, Dimitr Adons, Roos Peeters, Angelique Vandemoortele, Frank Devlieghere
Pagina's: 303 - 318 - Towards optimal barriers for food packaging : balancing over- and underpackaging(2020)
Auteurs: Maarten Baele
- Migration of surrogate contaminants from paperboard to foods : effect of food and surrogate properties
Auteurs: Maarten Baele, Maarten Claes
Pagina's: 2165 - 2183 - Effect of packaging oxygen transmission rate on the shelf life of ready-to-heat foods susceptible to postcontamination during refrigerated and illuminated storage
Auteurs: Maarten Baele, Frederic Leloup, Dimitri Adons, Roos Peeters, Frank Devlieghere
Pagina's: 99 - 111