< Terug naar vorige pagina
Onderzoeker
Eva Daels
- Disciplines:Medicinale en biomoleculaire chemie, Moleculaire en celbiologie, Plantenbiologie, Systeembiologie, Biofysica
Affiliaties
- Microbiële en Moleculaire Systemen, Campus Kulak Kortrijk (Departement)
Lid
Vanaf1 sep 2013 → 16 mei 2022
Projecten
1 - 2 of 2
- Sterolife, een nieuw plantaardig voedingsingrediënt voor reductie van verzadigd vet met behoud van functionele eigenschappenVanaf1 jan 2021 → 31 dec 2022Financiering: IWT /VLAIO persoonsgebonden financ. - innovatiemandaten
- Kristallisatie- en smeltgedrag van fytosterolesters en hun fasegedrag in mengsels met palmolieVanaf1 okt 2013 → 20 jun 2018Financiering: BOF - Nieuwe Onderzoeksinitiatieven
Publicaties
1 - 8 van 8
- Phase Behavior and Polymorphism of Saturated and Unsaturated Phytosterol Esters(2020)
Auteurs: Eva Daels, Imogen Foubert, Wim Thielemans, Bart Goderis
- Crystallization and melting behavior of phytosterol esters and their phase behavior in blends with palm oil(2018)
Auteurs: Eva Daels, Imogen Foubert, Bart Goderis
- Influence of adding a commercial phytosterol ester mixture on the equilibrium crystallization behavior of palm oil(2018)
Auteurs: Eva Daels, Bart Goderis, Liselot Steen, Imogen Foubert
- Isothermal crystallization kinetics of palm oil as influenced by addition of a commercial phytosterol ester mixture(2018)
Auteurs: Eva Daels, Bart Goderis, Valerie Matton, Imogen Foubert
Pagina's: 3910 - 3921 - The effect of adding a commercial phytosterol ester mixture on the phase behavior of palm oil(2017)
Auteurs: Eva Daels, Imogen Foubert, Bart Goderis
Pagina's: 841 - 849 - Monoglycerides, polyglycerol esters, lecithin, and their mixtures influence the onset of non-isothermal fat crystallization in a concentration dependent manner(2015)
Auteurs: Eva Daels, Imogen Foubert
Pagina's: 1745 - 1753 - Effect of calcium ions and pH on the structure and rheology of carrot-derived suspensions(2014)
Auteurs: Katlijn Moelants, Ruth Cardinaels, Eva Daels, Sandy Van Buggenhout, Ann Van Loey, Paula Moldenaers, Marc Hendrickx
Pagina's: 382 - 391 - Influence of monoglycerides, polyglycerol esters, lecithin and their mixtures on the onset of non-isothermal fat crystallization is concentration dependent
Auteurs: Eva Daels, Annelien Rigolle, Imogen Foubert
Pagina's: 1745 - 1753
Patenten
1 - 2 van 2
- Phytosterol compositions in food products (Inventor)
- Phytosterol compositions in food products (Inventor)